Advanced

Carissa Morello

Innovation in cosmetics

“Next time you think of Beautyful things, don’t forget to count yourself in”

Follow us for more beauty

Over ons

Er zijn heel veel cosmetische producten die op de lange termijn iets claimen. Daar zijn we niet zo mee bezig. Wij willen graag direct resultaat! Dat is ook waar wij ons mee bezig houden. Wij beloven u niets, onze producten doen direct hun werk en zijn daardoor ook direct zichtbaar. Wij hebben alleen maar producten waar je blij van wordt. onze facelift serum is uitmuntend goed een druppel facelift serum doet al wonderen in enkele minuten, onze facelift serum kunt u aanbrengen en werkt de hele dag  door. De facelift serum is verkrijgbaar in twee maten 5ml en 15ml. heeft u een droge huid? gebruik dan de facelift serum in combinatie met een dag crème op water basis. facelift serum in combinatie met een crème op olie basis kan de werking van de facelift serum beïnvloeden.

"if you're beautyful inside, you'll see it on the outside"

Alleen dat… onze producten zorgen ervoor dat je je meteen goed voelt, zonder twijfel!

Ingrediënten

We gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten, niet getest op dieren

Service

Wij geloven in onze producten. Is uw product niet goed of is de pomp defect, dan krijgt u van ons gewoon een nieuwe. al onze producten hebben een garantie

Getest

Al onze producten zijn getest door professionals

facelift serum

Een unieke facelift serum de perfecte samenstelling sinds 2008 die je helpt er weer mooi, strak en fris uit te zien. Met slechts één druppel van onze facelift serum heb je genoeg om er weer 10 jaar jonger uit te zien. Kraaienpootjes, wallen en rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Onze facelift serum is niet alleen voor rond je ogen, maar kan op je hele gezicht, hals en decolleté worden gebruikt. Wij beloven je dat er geen betere is!

3D Super Mascara

Wil jij ook mooie langere en vollere wimpers? Met onze 3D-mascaraset kun je je eigen extensions maken. Onze 3D-mascara is niet alleen volledig natuurlijk, maar ook waterdicht en extreem zwart voor uitspringende ogen.
De set bevat 3D mascara met unieke en volledig natuurlijke ingrediënten, de vezels zijn gemaakt van groene theebladeren.

Bij het verwijderen van onze mascara beschadig je je eigen wimpers niet en blijft de 3D mascara volledig zacht.

Eyebrow powder

Zoals u gewent bent van al onze producten hebben wij ook een unieke wenkbrauw poeder. De wenkbrauwpoeder is water dicht en blijft de hele dag ook op hete zomerdagen. met de wenkbrauwpoeder creëer je natuurlijke volle wenkbrauwen zonder strepen te trekken.

Wat wij doen

Wij werken al jaren samen met gerenommeerde laboratoria. We hoeven het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden, maar dan maken wij wel allen het beste producten, gebruiken hoogwaardige ingrediënten en werken alleen met natuurlijke ingrediënten. Al onze producten worden getest door onze eigen professionals. Met de tips die we van hen krijgen maken wij een uitstekend high-end product.

Wil jij ook tips ontvangen of op de hoogte blijven van de laatste nieuws, volg ons dan op social media.

Before & After

Bekijk onze video met resultanten van onze facelift serum, verbluffende resultaten in slechts enkele minuten!

Contact us

By ASA group, Scholtensoven 19 – 7553HA – Borne – Netherlands

5/5