Advanced

Carissa Morello

Innovation in cosmetics

Gebruiksaanwijzingen

Follow us for

Who we are

Carissa Morello producten zijn uniek en geven het beste resultaat wanneer deze op de juiste manier worden gebruikt. Lees daarom altijd onze gebruiksaanwijzing zo voorkomt u nadelige effecten en krijgt u de beste resultaat.

"if you're beautyful inside, you'll see it on the outside"

 Just that… our products instantly make you feel good, without a doubt!

Ingredients

We use ony the best ingredients, not tested on animals

Service

We believe in our products . if your product is not good or the pump is defective, you will simply receive a new one from us. all our products have a warranty

Tested

All our products are tested by professionals

facelift serum

Onze facelift serum is te verkrijgen in twee formaten 15ml en 5ml. De facelift serum. bevindt zich in een vacuüm pomp. Bij gebruik komt de onderkant omhoog er zit dus geen “rietje” in de pomp die wij gebruiken. 

Gebruik

De unieke Wonderlift Serum van Carissa Morello is gemaakt om rimpels, fijne lijntjes en wallen strak te trekken in slechts enkele minuten. Het grote verschil met andere producten is dat de serum van Carissa Morello over het hele gezicht is te gebruiken. Mengen met foundation is tevens mogelijk. U dient wel rekening te houden met producten die u tegelijk met de Carissa Morello serum gebruikt op geen enkele manier olie bestanddelen te bevatten, olie beïnvloed de werking van elastine die in de serum bevind waardoor deze niet goed zijn werking kan doen. Alle producten, foundation, dag crème of lotion moeten dus op waterbasis (Aqua) basis zijn dit vindt u in de ingrediëntenlijst van uw product.

Wat de serum van Carissa Morello bijzonder maakt is dat deze als bestanddeel Magnesium bevat, Magnesium bevorderd vochtafvoer waardoor overtollige vocht zoals in wallen worden afgevoerd waardoor uw wallen volledig wegtrekken bij gebruik van onze serum. Gebruik de serum altijd op schone huid zo voorkomt u wisselwerking met andere producten. Breng de serum dun aan, bij dik aanbrengen zal de serum niet zijn werk kunnen doen. Neem een druppel serum op uw vinger en wrijf deze in een vloeiende beweging van binnen naar buiten en laat de serum drogen, dit kan enkele minuten duren of gebruik een waaier of föhn om de serum sneller te laten drogen. Blijf rustig tot dat de serum droogt, lachen of de ogen dicht knijpen zorgt voor een minder goed resultaat. Het serum bevat siliconen. Normaal kan de siliconen zich mengen met uw lichaamsvet, indien u een droge huid heeft dan kan de siliconen zich niet voldoende mengen met uw lichaamsvet en zal de siliconen wit opdrogen waardoor de serum op uw huid zichtbaar wordt. Dit kunt u verhelpen door te deppen met een klein druppel dag crème op waterbasis, let wel op, wrijf de crème niet over de serum, dep langzaam langs de rand van de serum en kijk wat het doet. De serum bevindt zich op de huid. Na het drogen mag u nooit  in de droge serum wrijven.

Mengen met Foundation. Neem een druppel serum en voeg hier een druppel foundation aan toe. Meng deze en breng deze aan op uw huid, volledige gezicht kan natuurlijk ook. De exacte verhouding kan verschillen per foundation dus probeer het uit tot dat u de juiste verhouding hebt gevonden, u zult verbluft zijn van het resultaat!

Indien u de serum een lange tijd niet gebruikt kan de serum zich opdrogen in het pompje. Draai het pompje van uw fles en leg deze in warm water, druk vervolgens een paar keer op het pompje en de gedroogde serum zal uit uw pompje komen. Draai vervolgens het pompje op uw fles en u kunt deze weer gebruiken. Is uw pompje kapot, geen probleem mail ons op info@byasagroup.com en wij sturen u gratis een nieuw pompje die u op uw fles kan draaien. Een goede service is voor ons van groot belang.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

3D Super Mascara

Wij danken u voor uw aankoop!
Met de 3D mascara van Carissa Morello creëert u heel eenvoudig lange en volle wimpers zonder wimper extension te zetten. Onze 3D mascara is in vergelijking met andere mascara’s extreem zwart waardoor uw ogen bij aanbreng heel mooi uitspringen. Natuurlijk is onze mascara waterproof en droogt deze NIET hard op waardoor u makkelijk de mascara kunt verwijderen zonder uw wimpers af te breken, wel zo belangrijk.

Gebruiksaanwijzing:
De verpakking bestaat uit 1x lange tube mascara en 1x korte tube fibers.

Eerst brengt u de mascara ligt aan op uw wimpers.

Direct op de “natte” mascara brengt u de fibers aan, deze zijn droog.
haal de fibers uit de tube en klop deze met uw vingers af, breng niet al te veel fibers aan, dit zorgt voor klontering, breng een klein beetje fibers aan en fixeer vervolgens met de mascara.

Gebruiksvolgorde;

1: mascara aanbrengen (lange tube)
2. Fibers ligt aanbrengen (korte tube, droog)
3: Fixeren met mascara (lange tube)

Deze handeling kan je des gewenst herhalen.

Eyebrow powder

3D wenkbrauw poeder van Carissa Morello een unieke poeder waarmee u heel eenvoudig natuurlijke wenkbrauwen creëert. Met deze poeder krijgt u geen strepen of vlekken in uw wenkbrauw. de poeder laat zich makkelijk aanbrengen en geeft een vol en natuurlijke effect en mooie uitstraling.

De wenkbrauwpoeder is waterproof en blijft zonder problemen de hele dag zitten zonder te vlekken. Ook bij transpiratie of water blijft de wenkbrauwpoeder van Carissa Morello netjes op zijn plaats zonder te lekken.

De wenkbrauwpoeder van Carissa Morello is te verkrijgen in drie kleuren, licht-, middel en donkerbruin.

Gebruik de wenkbrauw poeder voor de perfecte look!

What we do

We are working with laboratories for years. We don’t have to reinvent the wheel, of course, but we do make the best, use high-quality ingredients, and work only with natural ingredients. All our products are tested by our own professionals. with the tips we get from them we make an excellent high end product.

Wil jij ook tips ontvangen of op de hoogte blijven van de laatste nieuws, volg ons dan op social media.

Before & After

Watch the YouTube video and see the differences.

Contact us

By ASA group, Scholtensoven 19 – 7553HA – Borne – Netherlands

5/5